Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479569
Прогноз погоди
Шляхи захисту населення міста Житомира при надзвичайних ситуаціях мирного часу та в особливий період
21 березня 2014 року 09:18
Організація захисту населення здійснюється єдиною державною системою цивільного захисту, яка діє на всіх рівнях: державному, регіональному, місцевому та об’єктовому, що передбачено Кодексом цивільного захисту України.
 
У відповідності до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту в місті передбачається при необхідності здійснення комплексу заходів, направлених на захист мешканців міста.
 
Зокрема у мирний час, при виникненні безпосередньої загрози життю та здоров'ю житомирян під час надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру сплановано проведення евакуації населення.
 
Для планування, підготовки та проведення евакуації, приймання і розміщення населення в місті прийнято рішення виконкому від 27.11.2013 року №558 "Про затвердження складу евакуаційної комісії, її оперативної групи, переліку місць розміщення евакуаційних органів та безпечних пунктів".
 
На випадок особливих умов для захисту окремих категорій населення міста, зокрема працівників підприємств, установ та організацій, які продовжують свою діяльність в особливий період та забезпечують життєдіяльність міста побудовано захисні споруди цивільного захисту – сховища.
 
Для населення, яке буде знаходитись в особливий період в місті, для захисту від деяких факторів небезпеки, що виникатимуть внаслідок надзвичайних ситуацій та дій засобів враження використовуватимуться за необхідністю, найпростіші укриття, в тому числі підвали житлових будинків за умови їх дообладнання, яке здійснюється при визначенні державою особливого періоду.

Телефон гарячої лінії - 37-79-67.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare