Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481499
Прогноз погоди
Вітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
14 березня 2014 року 10:10
Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення,
щиро вітаю вас із професійним святом!

Від вашої щоденної праці та ставлення до своїх професійних обов’язків залежить комфорт життя кожного житомирянина і атмосфера в суспільстві, а ваша сумлінна робота та культура обслуговування формує обличчя Житомира для мешканців і гостей міста.

На вас сподіваються люди і організації: попри будь-які погодні умови та фінансові негаразди цілодобово забезпечуєте наші будинки, школи, лікарні, заклади та підприємства світлом, теплом, водою, дбаєте про благоустрій дворів та вулиць. Ви прикрашаєте вулиці Житомира  до різноманітних свят та готуєте його до нового робочого дня, освітлюєте місто для вечірніх прогулянок, уквітчуєте площі та вулиці,  забезпечуєте стабільний рух транспорту. 

Зміна погодних умов приносить вам нові турботи, різноманітні інстанції  надсилають вам нові вказівки, мешканці осипають новими побажаннями, а ви працюєте щогодини з оптимізмом.

Я дякую вам за вашу життєво необхідну, але не завжди визнану та оцінену споживачами працю. Сердечно бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів у вашій нелегкій роботі, сил та енергії, і найголовніше – почуття гордості за свою професію.


Секретар міської ради, в.о міського голови  Любов Цимбалюк


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare