Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481621
Прогноз погоди
Читайте у сьогоднішньому номері газети «Місто» – ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
27 лютого 2014 року 15:52

У цьому номері висвітлено список загиблих людей на Майдані, які пожертвували своїм життям заради майбутнього України.

Кількість загиблих протягом трьох місяців протистоянь на Майдані сягає більше сотні. Для того, щоб житомиряни знали і пам’ятали кожного з Небесної Сотні Майдану на сторінках газети розміщений список загиблих учасників Євромайдану та інформація про них.

У номері представлені останні події в Україні очима житомирян. Люди висловили думку щодо суспільно-політичної ситуації в м. Житомирі і загалом в Україні та окреслили, як вони бачать  подальший розвиток країни.

Також у рубриці «Думка депутата» – Сергій Гречко, депутат міської ради, голова правління ПАТ «Електровимірювач», розповів про своє бачення щодо використання запроектованих понад 76 млн. грн. бюджету розвитку міста на 2014 рік.

Крім того, читачі мають змогу ознайомитися з найцікавішими новинами Житомира, України і світу. Про це та не тільки – читайте у свіжому номері газети.

«Місто» – там, де ти живеш! Приєднуйся!



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare