Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477013
Прогноз погоди
Незабаром відбудеться оновлення сайту Житомирської міської ради
26 лютого 2014 року 11:59

 

Сайт Житомирської міської ради незабаром буде оновлений та технічно модернізований з метою забезпечення зручності для користувачів. На необхідності проведення цього неодноразово наголошував Володимир Дебой. Наразі тривають роботи, затверджені місяць тому, щодо зміни дизайну та функціонального забезпечення.

Зокрема, на сайті Житомирської міської ради будуть виокремлюватися топ-новини, на головній сторінці працюватиме рубрика «Слово депутата».

За ініціативи представників ЗМІ в окремому розділі можна буде переглянути все нове на сайті, поділитися новинами в соцмережах.

Ефективно працюватиме приймальня міського голови.

Бігучий рядок, зручний пошук, адаптивний дизайн, повне інформаційне та зовнішнє оновлення сторінок, створення нових розділів та нові можливості – це далеко не весь перелік змін, що відбуватимуться на сайті.

Для зручності роботи представників ЗМІ та депутатського корпусу також виготовлено банерні конструкції типу поп-ап та рол-ап для надання коментарів та проведення брифінгів.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare