Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464501
Прогноз погоди
Міський голова про суспільно-політичну ситуацію в Житомирі
22 лютого 2014 року 17:53

 

У перерві сесії під час брифінгу Житомирський міський голова Володимир Дебой прокоментував суспільно-політичну ситуацію в м. Житомирі та загалом в Україні.

На його думку, суспільно-політична ситуація в країні стабілізується, а в регіонах буде тривати ще певний час. У зв’язку з цим у Житомирі потрібно створили загони народної дружини.

«Для мене важливо, щоб у Житомирі ми створили загони народної дружини, які разом із правоохоронними органами не допустять насилля, мародерства і руйнації міста», – наголосив Володимир Дебой.

Мер Житомира підтримав вимоги людей щодо звітування  чинних посадових осіб, депутатів міської ради та тих, хто претендує на посади.

«Частина тих людей, які, незалежно від ситуації в державі, хочуть прийти до влади. Як правило, це ті люди, які себе не реалізували, коли були при владі. Сьогодні вони на хвилі патріотичного підйому за рахунок людей, які стояли на майдані, хочуть прийти до влади. Дуже правильно житомиряни ставлять позицію – потрібно дивитися, хто йде до цієї влади. Чинна влада також має відзвітувати»,– акцентував Володимир Дебой.

Він закликав зберегти єдину незалежну державу Україну та рухатися у європейському напрямку розвитку.

«Житомир працює з міжнародними організаціями, отримує міжнародні гранти. Ми бачимо сьогодні підтримку Європи, нам треба йти у цьому напрямку», – зазначив міський голова Володимир Дебой.

 

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове