Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477403
Прогноз погоди
"Революції задумують романтики, здійснюють патріоти, а користуються негідники"
22 лютого 2014 року 17:11

 

Позачергова сесія Житомирської міської ради розпочалася із виступів громадськості – закликів до врегулювання ситуації мирним шляхом, співпраці активістів із правоохоронцями, а також пропозицій депутатів щодо складання повноважень керівництва міста.

Якщо одні пропонували оголосити недовіру міському голові, заступникам та всім, хто пов’язаний із Партією регіонів, то інші наголошували, що готові до повної люстрації влади.

Також під час сесії відомі у місті люди розповсюджували не зовсім етичні картинки, акцентуючи, що це – сучасне мистецтво про сьогодення.

Перед своїм виступом Жиртомирський міський голова Володимир Дебой закликав дружину житомирського нардепа прокоментувати даний факт.

«Нещодавно я була на виставці в Мистецькому арсеналі в Києві. Виставка мала назву «Жлобомир'я». Коли я чую, як ви сваритесь за землі, мені дуже гидко… Мистецтво – це щось неймовірне… Для одних, якщо намалювати шістку – це буде шістка, а для інших з другої сторони це дев’ятка», – заявила Людмила Зубко.

У відповідь активістка майдану Наталія Волинець заявила: «Тут стоять люди, яких били і які чекають на рішення. Натомість приходить людина і роздає листівки, на які я, як мати, не можу дивитися. Тут стоять люди, які були не на «арт-майдані», а відстоювали інтереси України. Вони вимагають рішення».

Слово взяла і депутат міської ради Наталія Боровська: «Хтось захищав цих людей, а хтось малював, щоб підняти дух цих людей. Саме я – та людина, яка 13 листопада підняла питання спреду і вже декілька місяців не можу добитися відповідальності заступника».

Житомирський міський голова Володимир Дебой повідомив, що підтримує пропозицію люстрації влади, але виключно всіх рівнів і вважає своїм безпосереднім керівником виключно громаду міста.

«Революції задумують романтики, здійснюють патріоти, а користуються негідники», – сказав мер Житомира Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare