Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482360
Прогноз погоди
Працівники ТТУ просять не ламати транспорт м. Житомира
21 лютого 2014 року 11:25

«Вчорашній день показав ті події, які для підприємства є неповсякденними. Вчора, 20 лютого, у другій половині дня окремими активістами були зняті з пасажирського руху тролейбуси № 258, № 252, які було направлено до військових частин, щоб перегородити виїзд», – про це повідомив начальник КП «ЖТТУ» Олег Таможський.

«Це було мирне захоплення активістами транспорту для того, щоб перегородити виїзд. Водії тролейбусу для того, щоб не завдати шкоди транспорту змушені були йти на компроміс. І дякую тим людям, які були біля цих тролейбусів і їх не пошкодили, але разом із тим хотів би сказати, що та ситуація, яка відбулась вже вночі з тролейбусом № 72 на площі Перемоги, в якому почали бити скло у вікнах дверей відрізняється від тієї ситуації, що склалась біля військових частин», – зазначив Олег Таможський і звернувся до житомирян: «Тому я прошу усіх мешканців міста, щоб все-таки здоровий глузд перемагав ті емоції і стан, в яких зараз знаходиться держава. Ви маєте розуміти, що нашими силами робиться усе можливе, щоб рух транспорту по місту був повноцінним і приносив радість пасажирам».

Як повідомив Олег Валентинович, ті тролейбуси, які вчора було знято з лінії, повернуто у звичний робочий режим. Вони непошкоджені. Після технічного огляду, прибирання, у другій половині дня вони відновлять свою роботу. В тролейбусі № 72 замінені пошкоджені вікна і він зранку вже працює.

Також, за словами Олега Таможського, працівники ТТУ готові представити житомирянам ще один тролейбус, що зібрано власними силами працівників ТТУ: «Саме на сьогодні було заплановано його презентацію, але враховуючи непросту ситуацію в місті, зараз вона не дуже доречна. Швидше за все, ми просто випустимо його на лінію».

«Для підприємства дуже важливо, щоб всі зрозуміли, що воно в першу чергу працює для людей. Житомиряни мирні люди. Тому ми хочемо, щоб все те, що ми робимо було для людей, а не в ім’я розрухи», – підсумував Олег Таможський.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare