Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 476716
Прогноз погоди
Заради об’єднання громади мер Житомира склав повноваження голови міської організації Партії регіонів
19 лютого 2014 року 22:01

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой склав повноваження голови міської організації Партії регіонів. Під час засідання фракції Партії регіонів у міській раді також прийнято рішення про саморозпуск фракції. Про це повідомив сьогодні, 19 лютого 2014 року, в ефірі на обласному телебаченні Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Я складаю повноваження голови міської організації Партії регіонів. Я роблю це заради того, щоб ми об’єдналися і відкинули політиканів, на чиїх руках сьогодні кров. Мета таких політиканів одна-єдина – це зміна влади. Але, на жаль, розплата за це відбувається кров’ю та ціною людського життя», – сказав Володимир Дебой.

Мер Житомира підкреслив, що депутати міської ради – члени Партії регіонів сумлінно працюють на громаду, яка їх  обрала: «Сьогодні мої колеги депутати, усвідомлюючи свою відповідальність перед громадою міста та необхідність мирного врегулювання ситуації, під час засідання прийняли рішення про саморозпуск фракції Партії регіонів. Це складний політичний крок, але він спрямований для того, аби не допустити насилля, крові та головне – втрат людського життя».

Керівник Житомира підтримує активістів щодо того, що депутати міських і селищних рад мають бути мажоритарно обраними, а міські голови – позапартійними.

Володимир Дебой закликав житомирян не вірити жодним політиканам, не піддаватися на провокації, а берегти Житомир.

«Як міський голова я займаюся не політикою, а виключно господарським комплексом нашого міста, щоб наше місто жило і працювало. Але, на жаль, політичні ігрища, які відбуваються на рівні Верховної Ради, розпалили вогнища по всій Україні. Тому я прийняв рішення: міський голова має бути поза партійністю. Я шаную наших людей і поважаю їх вибір, і тому звертаюся до громади міста із закликом берегти Житомир», – звернувся до житомирян Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare