Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 463589
Прогноз погоди
Мер Житомира вийшов до мітингуючих людей
19 лютого 2014 року 13:49

 

Сьогодні, 19 лютого 2014 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой вийшов до мітингуючих людей.

Керівник міста закликав житомирян берегти мир та не піддаватися на провокації, аби у мирному Житомирі не допустити кровопролиття.

«Вже пролилася кров, палають сусідні міста. Ми маємо не допустити цього насилля у місті Житомирі. Від насилля і кровопролиття ніхто не виграє. Тому я до вас і прийшов для того, щоб ми зберегли у Житомирі мир», – звернувся до громади міський голова.

Володимир Дебой також акцентував, що як міський голова він сьогодні забезпечує належне функціонування господарського комплексу міста та мирне волевиявлення громади.

Мер міста вже неодноразово акцентував, що міський голова має бути поза політикою, не входити до жодної політичної сили, а об’єднувати громаду міста.

«Найближчим часом я зберу партійну конференцію і прийму своє офіційне рішення. Міські голови мають бути позапартійними», – повідомив міський голова Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове