Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482722
Прогноз погоди
Звернення міського голови Володимира Дебоя до житомирян
19 лютого 2014 року 10:53

Шановні земляки, дорогі житомиряни!

Ми стоїмо за крок до початку громадянської війни. Сьогодні в сусідніх містах уже палає вогнище, ллється людська кров.

Звертаюся до всіх: батьків, дітей, студентів – насилля, кров ми побачили вже майже поруч. І це реальність. Якщо ми сьогодні піддамося на будь-які провокації – ми втратимо і свободу, і життя, і свою незалежність. Сьогодні стоїть на межі й суверенність нашої держави.

Я вас закликаю, дорогі мої житомиряни, давайте будемо мудрими і свідомими. Ще зараз світить сонце, наші діти в садочках і школах, ми мирно працюємо у м. Житомирі. Тому нам потрібно зробити все, щоб нас почув Київ, наші сусіди і зупинили кровопролиття та насилля.

Питання розв’язання конфлікту, який уже дійшов межі, має бути вирішеним у Верховній Раді народними обранцями. Адже саме недієспроможність Верховної Ради, радикалізм привів до тієї ситуації, що є в Україні.

У м. Житомирі ми запроваджуємо цілодобове чергування, цілодобову «гарячу лінію» – 48-12-12 – задля вирішення всіх питань мирним шляхом.

Я також звертаюся до правоохоронців міста й області з тим, щоб ми були стриманими і щоб не допустити жодного прояву насилля на нашій житомирській землі.

Я думаю, що розум і достойне звання міста жита і миру ми виправдаємо та вийдемо з цієї ситуації достойно без втрат. Бажаю, щоб мир був на Житомирщині і нашій державі Україна.

 

                         Міський голова                                                                     Володимир Дебой



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare