Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482397
Прогноз погоди
У Житомирі добудовують котельню для ДНЗ № 41
17 лютого 2014 року 15:38

Про нинішній стан і ситуацію будівництва автономної котельні на території спеціалізованого Центру розвитку дитини № 41 розповіла під час брифінгу заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко.

«Дійсно, упродовж багатьох років питання будівництва автономної котельні на території дитячого садочка було дуже болючим, а особливо тоді, коли ПАТ «Україна», який є власником Панчішної фабрики, то банкрутував, то скорочував виробництво, внаслідок чого вони вирішили просто піти шляхом оптимізації виробництва і починаючи з 2012 року нас попереджали про те, що вони збираються модернізувати свою систему опалення і в зв’язку з цим просять перевести дитячий садочок на автономну систему опалення і подачу гарячої води», – зазначила Наталія Леонченко.

За словами Наталії Петрівни, на сьогоднішній вартість будівництва складає приблизно 1 млн. грн.

«Звісно, що так одразу, на першу вимогу підприємців, знайти цю суму в міському бюджеті було дуже складно. Звісно, питання будівництва автономної котельні на території дитячого садочку № 41 вивчалось упродовж тривалого часу. Протягом 2013 року сесія міської ради з міського бюджет двічі виділяла кошти на те, щоб роботи по будівництву автономного джерела опалення та гарячого водопостачання на території дитячого садочку було побудовано», – наголосила Наталія Петрівна.

Сьогодні управлінням освіти, підрядником та керівництвом дошкільного закладу зроблено все можливе, аби котельня була побудована, проте досі увесь обсяг робіт підряднику не оплачений. «Ми маємо перед підрядником понад 600 тис.грн. кредиторської заборгованості за побудову котельню. І поки вона не буде погашена в повному обсязі, а це – борги 2013 року бюджету розвитку, про які йшлося на попередній сесії міської ради, – доти ми навіть формально не можемо запустити цю котельню», – зазначила заступник міського голови.

Наталія Леонченко наголосила, що для забезпечення належного теплопостачання в дошкільному закладі на 2014 рік продовжено угоду з керівництвом ПАТ «Україна» та управлінням освіти до того часу, поки не буде введено в експлуатацію котельню дитячого садочку № 41.

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare