Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 67
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482135
Прогноз погоди
Для житомирських дитячих садочків не закупляють продукцію без документів
17 лютого 2014 року 14:52

Комітет з конкурсних торгів управління освіти Житомирської міської ради працює на добровільній колегіальній основі. Спільно з постачальниками, працівниками дитячих садочків і відділом харчування централізованої бухгалтерії управління освіти комітет утворює систему, яка направлена на організацію та забезпечення харчування дітей у ДНЗ, ЦРД, НВК міста Житомира.

Про роботу тендерного комітету розповіла голова тендерного комітету управління освіти Житомирської міської ради Зоя Грачова.

«У комітеті працюють відповідальні фахівці. Це люди принципові, які вирішують питання на користь дітей у рамках чинного законодавства», – підкреслила Зоя Грачова.

За її словами, тендерний комітет призначений для того, щоб неупереджено і принципово визначати переможця конкурсних торгів.

Усі учасники цього процесу при закупівлі продукції за державні кошти мають дотримуватися низки вимог.

Обов’язкові умови – подання декларації відповідності виготовленого продукту, сертифікатів якості, якісних посвідчень. Якщо закупаються м'ясо-молочні продукти, то обов’язково є наявність ветеринарного свідоцтва.

«Жодного разу ми не закуповували продукцію без документів чи з документами, які викликають сумніви. Відповідно до законодавчої бази, ми не маємо права відмовляти постачальникам брати участь у торгах, якщо вони надають усю документацію, але ми дуже прискіпливо ставимося до цієї процедури», – акцентувала Зоя Грачова.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare