Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477369
Прогноз погоди
Сотні житомирян поклали квіти до пам’ятного знаку «Братам, загиблим у Афгані». ФОТО
15 лютого 2014 року 14:37

Сьогодні, 15 лютого 2014 року, у Житомирі відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Ветерани «афганської» війни, учасники бойових дій, керівництво міста та області, військовослужбовці Житомирського гарнізону, представники підприємств, установ і громадських організацій міста, а також житомиряни урочистою ходою пройшлися від майдану Соборний по вулиці В. Бердичівській до пам’ятного знаку «Братам, загиблим у Афгані» на Новому Бульварі, де відбувся мітинг.

Відкрив мітинг Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Ви по зову серця, наказу Батьківщини, не соромлячи гідне звання солдата, офіцера, стали тими людьми, які зберігали мир на землі. Я низько вклоняюся вам за вашу доблесть і висловлюю синівську повагу матерям, які не дочекалися своїх синів, дружинам, які не дочекалися свої коханих, дітям, які не дочекалися своїх батьків», – підкреслив Володимир Дебой.

До присутні звернувся і голова Житомирської обласної ради ветеранів Афганської війни Павло Мєнтов.

«Вітаю зі святом повернення. Сьогодні в нашій області відзначають цей день 5 тис. учасників бойових дій в Афганістані. У нас з вами світлі душі, хоч і поранені тіла. Ми повинні берегти пам’ять про наших покійних братів», – зазначив Павло Мєнтов.

З нагоди пам’ятної дати та відзначення Року учасників бойових дій на території інших держав сотні житомирян вклонилися пам’ятному знаку «Братам, загиблим у Афгані» та поклали квіти.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare