Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 4
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481602
Прогноз погоди
Житомирські депутати хочуть виділити кошти для виготовлення соціальної реклами проти алкоголю та паління
14 лютого 2014 року 12:26

Із пропозицією виділити цільові кошти з міського бюджету для замовлення інформаційної реклами проти алкоголю та паління на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та гуманітарних питань 11 лютого 2014 року виступили депутати Житомирської міської ради Наталя Боровська та Валентина Позняк.

«Боротися треба у двох напрямках: перший – це робота із суб’єктами підприємницької діяльності, другий – потрібно молоді показати, чому їм не варто вживати алкоголь. Необхідно зробити зовнішню соціальну рекламу», – зазначила Наталя Боровська.

У свою чергу Валентина Позняк наголосила, що великою проблемою, яку треба висвітлити, є і паління.

«Давайте ми не будемо охоплювати всі напрямки, а візьмемо конкретно два і зробимо якісну рекламу соціального спрямування», – підкреслила Валентина Позняк.

Депутати запропонували виділити такі кошти Житомирському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, директор якого Ольга Юрченко саме у цей час представляла на засідання комісії Положення центру у новій редакції.

«Якщо не буде працювати державна політика заборони і притягнення до серйозної відповідальності людей, які продають алкоголь, то така боротьба не буде ефективною. Це не акція – один день провели і на цьому все. Це має бути постійна робота, зокрема, служб із цільовими групами», – акцентувала Ольга Юрченко.

Вона розповіла, що певні зміни відбуваються у роботі центру. Пріоритетні напрямки – сім’я, дитина, молода людина, які знаходяться у складних життєвих обставинах і які потребують сторонньої допомоги. На центр покладено повноваження виявлення, організації інспектування, при потребі введення супроводу таких сімей.

У Положенні чітко визначено облік осіб, сімей певних категорій, які має вести центр соціальних служб.

Голова комісії, депутат Житомирської міської ради Володимир Башек запропонував звернутися до профільного заступника Житомирського міського голови з метою проконсультуватися, кому відповідно до повноважень краще виділити кошти на соціальну рекламу такого спрямування.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare