Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482434
Прогноз погоди
Читайте у сьогоднішньому номері газети «Місто» – ексклюзив!
13 лютого 2014 року 11:11

 

Актуально: велика пошана воїнам-інтернаціоналістам.

Ексклюзивно: депутати знають у коханні толк!

До 25 річниці виведення військ з Афганістану: наскільки житомирські воїни-інтернаціоналісти захищені, які проблеми залишаються невирішеними. У «афганський» тиждень «Місто» розповіла про постать, яка пройшла «гарячі точки», не за чутками знає, що таке лихоліття війни. Павло Ментов – які його мрії, що він читає, чим захоплюється. Юрист, спортсмен, геолог – що він обрав?

Ексклюзив місяця: депутати знають у коханні толк! Вони люблять не лише у День закоханих! На сторінках газети «Місто» вони ще раз освідчилися у коханні своїм половинкам. Депутати міської ради поділилися секретами успіху – як зберегти вічне почуття. Що є запорукою міцних стосунків для Наталії Леонченко? Володимир Кропивницький, Сергій Колесник аж 25 років разом зі своїми дружинами – який секрет?! Юрій Мойсеєв зізнався, що досі не вивчив свою кохану. Кава чоловікові від Віри Шелученко. Що говорить Наталія Боровська щодня своєму чоловікові? Що зробить Олександр Величко на День Святого Валентина? Що для Олега Горая кохання? Головне – депутати це розповідали у режимі онлайн – без підготовки, від щирого серця. Про це та не тільки – читайте у свіжому номері газети.

Як прийнято бюджет, інші новини міста, події за тиждень у цифрах та картинках. Стаємо напористими разом з газетою «Місто».

І на десерт – читайте анекдоти з Михайлівської: «Міліціонер запитує у депутата…».

«Місто» – там, де ти живеш! Приєднуйся!



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare