Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481502
Прогноз погоди
До Дня закоханих у Житомирі проведуть свято для молоді
12 лютого 2014 року 12:11

Напередодні Дня Святого Валентина, 13 лютого 2014 року, в приміщенні Телецентру відбудеться інформаційно-мистецький проект – «День святого Валентина-2014». Початок заходу – о 17:00 год.

В рамках проекту буде проведено популярну серед молоді інтерактивну гру «Кохання з першого погляду», а також виступлять студентські й молодіжні творчі колективи м. Житомира.

Організатори запевняють, інтрига на святі триватиме аж до останніх хвилин, коли ведучі оголосять результати вибору гравців, а глядачі своїми оплесками оберуть ідеальну пару Дня закоханих.

Усі гравці отримають цінні подарунки від організаторів свята.

Також у приміщенні Телецентру заплановано провести соціальний ярмарок, під час якого всі присутні матимуть можливість переглянути відео та отримають важливу інформацію щодо того, як зберегти своє здоров'я та вести здоровий спосіб життя, оберуть найкращий слоган про кохання та ін.

Захід проводиться за сприяння та підтримки Житомирської міської ради, управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради і департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare