Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465112
Прогноз погоди
У Житомирі відбувся міський турнір з футзалу «Шураві»: ФОТО
10 лютого 2014 року 19:09

Міський турнір з футзалу «Шураві», присвячений вшануванню пам’яті загиблих в Республіці Афганістан та з нагоди 25-ї річниці закінчення війни в Республіці Афганістан відбувся 10 лютого 2014 року в приміщенні ФСК «Динамо». Загалом учасниками турніру стали 4 команди (48 футболістів).

Змагання тривали більш, ніж чотири години і проходили по колу: кожна з команд зіграла по три гри.

Турнір відбувся за сприяння керівництва міста, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та ініціаторів змагань – Житомирської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів.

Учасників змагань під час офіційної церемонії відкриття турніру привітали – голова Житомирської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів Юрій Панасюк, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Людмила Сікайло, в. о. голови Житомирської міської спілки з футзалу Віктор Таран.

«На сьогоднішній день завдяки підтримці влади, сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради цей турнір знову відроджується. Сподіваюсь, що він стане традиційним і буде проводитись щорічно. Можливо, з кожним роком змінюватиметься формат змагань, у них братимуть участь і діти, і дорослі», – зазначає Юрій Панасюк.

За словами Юрія Олександровича, турнір «Шураві» проводився раніше, але декілька років поспіль через низку причин він не проходив.

«Повернувся живим з Афганістану завдячуючи тому, що професійно займався спортом та фізичною культурою. Це зіграло неабияку роль. Сьогодні проводимо цей турнір в пам’ять про тих, хто віддав своє життя у війні, за тих, хто на кожному кроці ризикував власним життям. Під час війни в Афганістані загинули 13 житомирян. В пам'ять про цих людей ми проводимо такий турнір», – зазначив Юрій Панасюк.

Афганець побажав футболістам здоров’я, щастя та цікавої гри.

Результати міського турніру з футзалу «Шураві» 2014 року:

Переможцями турніру стали футболісти ФК «Легіон».

Срібними призерами стала команда ФК «Візаж» ЖО ДЮСШ «Юність».

До трійки призерів ввійшла команда Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій.

Призери турніру одержали грамоти, кубки, а переможці, крім зазначених нагород, одержали грошовий приз від ініціаторів змагань.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове