Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477431
Прогноз погоди
Житомиряни пільгових категорій одержали ліки в аптеках КП «Фармація»
6 лютого 2014 року 17:14

 

Наймолодші та найстарші житомиряни пільгових категорій отримували ліки за безоплатними рецептами в аптеках № 2 та № 3 КП «Фармація» Житомирської міської ради 06 лютого 2014 року.

«Сьогодні у нас день відпуску ліків за такими пільговими категоріями, як діти війни, ветерани війни, учасники бойових дій. Дивлячись в очі кожній людині, яка приходить за безкоштовними ліками, хочеться допомогти, але не вистачає фінансування. Є такі випадки, коли люди скаржаться. Тоді ми намагаємося їх заспокоїти, пояснити, чому не вистає ліків», – зазначає завідувач аптеки № 2 КП «Фармація» Алла Осипович.

За словами Алли Вікторівни, програма відпуску ліків для пільгових категорій населення дуже насичена, а цього року додали ще декілька категорії. Щомісяця безкоштовні ліки в аптеці № 2 одержують близько 300 людей.

«Я отримую два препарати. Але буває так, що їх немає. Проте, коли ліки надходять, нас одразу повідомляють. Жодного разу не було такого, щоб нас не повідомили. Іноді трапляється, що ліків не вистачає. Якби давали більше коштів, ми були б дуже задоволені і ліків вистачало б усім», – зазначає інвалід війни Антон Похильченко.

За словами Антона Михайловича, в аптеці № 2 завжди чисто і затишно. З боку працівників завжди доброзичливе ставлення. «Тому, Алло Вікторівно, щиро Вам і всім працівникам аптеки дякую. Дуже добре, що ви з нами, а ми з вами. Нам міцного здоров’я, а вам за ваші добрі справи і ставлення до людей – безмежного щастя», – побажав Антон Похильченко.

«Хочеться звернутися до тих людей, які беруть участь у прийнятті рішення щодо збільшення виділення коштів на ліки для пільгових категорій населення або сприяти вирішенню проблем нестачі ліків для таких категорій, які зваживши усі «за» та «проти», можуть реально допомогти тим, хто справді потребує захисту та підтримки. Колектив у цьому не винний, але люди дратуються», – зазначає пенсіонерка Ольга Литвак.

«Сьогодні ми здійснюємо відпуск ліків для діток хворих епілепсією, для дітей з особливими потребами. По можливості видаємо ліки всім, хто їх потребує. Видаємо близько ста рецептів щомісяця. Але коштів недостатньо. Адже є такі діти, які потребують препаратів на суму від 1 тис. грн. і більше. Часто люди просять нас, щоб ми звертались, аби збільшили кошти на їхні потреби», – зазначає завідувач аптеки № 3 Ольга Музиченко.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare