Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481484
Прогноз погоди
Активісти Майдану: «Ми хочемо, щоб нами не маніпулювали і не використовували нас»
6 лютого 2014 року 11:03

Без прийнятого проекту бюджету Житомира на 2014 рік життя міста просто зупиниться. Люди ж на Майдані хочуть, щоб лікарі, санітарні працівники, вчителі отримали зарплату. Про це вчора, 5 лютого 2014 року, у прямому ефірі на телеканалі Союз-ТВ повідомила активіст Майдану Наталія Волинець.

«Я була на бюджетних слуханнях 4 лютого 2014 року. Під час обговорення проекту бюджету мене вразили виступи депутатів міської ради. Вони використовували мікрофон, як «хвилину слави». Ми, звичайні прості люди, банально хочемо, щоб нами не маніпулювали і не використовували нас для піару, а вчасно платили заробітну плату», – підкреслила Наталія Волинець.

За її словами, вона була активним мітингувальником біля Житомирської обласної ради і Житомирської міської ради.

«Я розумію, що стояла на емоціях і також кричала, що треба забрати цю владу, але після того, як побувала на сесії міської ради, засіданні виконавчого комітету, слуханнях, то зрозуміла, що нас просто використали для піару. Можливо, певні проекти в бюджеті треба зробити резервними і доопрацювати, але затвердити його на сесії потрібно обов’язково», – наголосила Наталія Волинець.

Її підтримав також інший активіст Майдану Андрій Федірко. Він розповів про свої прогнози на розвиток подій у п’ятницю 7 лютого 2014 року, пов’язаних із проведенням бюджетної сесії міської ради.

«Чи будуть політичні сили намагатися вести якісь політичні ігри?! Відповідь одна – якщо про 42 млн. грн., які затримало казначейство, нам кажуть, що хтось вкрав ці гроші, то це говорить про те, що такі політичні сили прагнуть заробити собі дешевий піар», – зазначив Андрій Федірко.

Активісти наполягають на прозорості кожного рішення, яке будуть приймати на сесії міської ради, хочуть бачити, хто з депутатів і як голосуватиме за один із найважливіших документів для міста – проект бюджету м. Житомира на 2014 рік.

«Обранці мають відповідати перед народом і працювати для народу. Чомусь, не створивши жодного робочого місця, не маючи ніякого бізнесу, за чотири роки вони просто «розпухають»», – акцентував Андрій Федірко.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare