Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482708
Прогноз погоди
У Житомирі можуть встановити об’єкт на каналізаційній станції, який дозволить економити по 2 млн. грн. у рік
4 лютого 2014 року 20:00

Під час бюджетних слухань начальник комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун розповів про заплановані роботи та витрати у 2014 році у сфері комунального господарства м. Житомира.

«У 2014 році заплановано продовжити реконструкцію зовнішнього освітлення вулиць і придбання спеціалізованої техніки. На зовнішнє освітлення вулиць хочемо спрямувати 1,124 млн. грн. Таким чином, ремонт освітлення буде виконано на 28 об’єктах», – зазначив Олександр Марцун.

Він також підкреслив, що до святкування 1130 річниці від дня заснування м. Житомира на п’яти вулицях буде встановлено святкову ілюмінацію на суму 700 тис. грн.

З метою забезпечення ефективного розвитку комунальної сфери міста для різних комунальних підприємств заплановано придбання спеціалізованої техніки.

Зокрема, для КП «Зеленбуд» необхідно закупити 10 газонокосарок, три одиниці снігоприбиральної техніки для прибирання скверів. Для КП «Експлуатація штучних споруд» – екскаватор, газель, цілий комплекс малогабаритної техніки для ремонту, ямкового ремонту та ремонту асфальтно-бетонного покриття прибудинкових територій: причіп для перевезення, два міні навантажувачі, каток, два інфрачервоних розігрівачі та причіп для їх перевезення.

Комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» може отримати катафалк і сміттєвоз із контейнерами.

Крім цього, з екологічного фонду заплановано виділення коштів на проведення випробовувань і тестів щодо зношеності трубопроводу в головній каналізаційній насосній станції.

«Ми поцікавилися досвідом інших обласних міст України – Вінниці, Кіровограду. Вони вже зробили реконструкції аналогічних насосних станцій і досягли не тільки надійності в обладнанні, а й економії  у використанні електроенергії», – наголосив Олександр Марцун.

Він акцентував, що вартість об’єкта становить близько 20 млн. грн., проте його реалізація дозволить у рік економити 2 млн. грн. тільки на електроенергії. Таким чином, об’єкт окупиться протягом 10 років.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare