Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477507
Прогноз погоди
Команда ДЮП «Непосидючі» Житомирської гімназії №3 - найкраща в Україні
25 вересня 2009 року 09:58

Команді дружин юних пожежників (ДЮП) «Непосидючі» Житомирської міської гімназії №3 цьогоріч виповнюється 7 років. За свій вік існування вони мають безліч призів й найвищих нагород із заключних етапів Всеукраїнських фестивалів ДЮП , а саме:

- 2003 - 2005 рр. - звання лауреатів IX, X, XI Всеукраїнських фестивалів ДЮП у номінації « Найкращі знавці пожежної справи» (м. Євпаторія АР Крим);

- 2007 р. - звання лауреата XIII Всеукраїнського фестивалю ДЮП в номінації «Мистецтво перевтілення» (м. Євпаторія);

- 2008 р. - дипломанти XIV Всеукраїнського фестивалю ДЮП в номінації «За найкращу театральну виставу» (м. Євпаторія);

- 2009 р. - XV Всеукраїнський фестиваль ДЮП, який відбувся у м. Бердянську Запоріжської області (3-13 вересня) «Непосидючі» додали 1 місце - в конкурсі домашнього завдання літературно-музична композиція «Якщо друг опинився в якійсь надзвичайній ситуації», 2 місце - конкурс соціального плакату, 4 місце - конкурс «Авторська пісня», 8 місце - конкурс «Візитка». За результатами цих конкурсів ІІ загальнокомандне місце по Україні.

II - туристично-спортивні конкурси:
2 місце - конкурс «Медичний».

Позафестивальні конкурси:
1 місце - конкурс «Міс фестиваль 2009» ( Лубякова Ірина).

Це звання, а особливо стати двічі лауреатом в один рік далися їм не легко, адже на заключний етап фестивалю ДЮП приїздять 25 команд з всіх куточків нашої держави. «Непосидючі», захищаючи честь Житомирської області довели, що вони є найкращою командою в Україні.

До складу команди входять:
  • Меодушевська Анастасія - капітан команди;
  • Тарасенко Надія;
  • Дмитрук Аліна;
  • Дмитрук Наталія;
  • Лубякова Ірина;
  • Зарембо Кирил;
  • Пашківський Богдан;
  • Гулак Іван;
  • Гладишев Іван.
Ці хлопці та дівчата упродовж багатьох років майстерно, вдало і талановито втілюють гасло рятувальної служби МНС «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Щороку у конкурсі «Домашнє завдання» команда у театралізованій формі розповідає глядачеві (а це їх однолітки, вчителі, батьки), як потрібно запобігти будь-якому лиху. У конкурсах «Медичний», «Рятувальна мотузка», «Влучний ствольщик» - хлопці та дівчата команди показують яким чином можливо врятувати людину і допомогти їй якщо вона потрапила у надзвичайну ситуацію.

Всьому цьому їх вчить фестиваль ДЮП.

В житті вони мають спільне хобі - всі вони є героями програми для дітей «Школа незвичайних наук», що існує на житомирський ОДТРК, де разом з телевізійною дорослою командою (режисером, оператором, інженером) на знімальному майданчику вивчають правила безпеки життєдіяльності.

Саме завдяки їм - юнакам та дівчатам з команди «Непосидючі», ми дорослі спокійні за наше безпечне життя. Отже, приєднуйтесь до них.





























Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare