Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 479319
Прогноз погоди
На вихідних житомирські комунальники очищають від снігу проблемні місця. ФОТО
1 лютого 2014 року 13:26

Згідно планових робіт сьогодні, 01 лютого 2014 року, бригади КП «УАШ» продовжують розчищати вулиці від снігу. Роботи виконують у проблемних місцях, зокрема, грейдером розширяють проїжджу частину на дорогах, очищують вул. Київську, де раніше працівники водоканалу ліквідовували серйозний порив.

Також за планом з 11.00 год. розпочато розчищення вулиці Михайлівської, асфальт посипано піщано-соляною сумішшю. До роботи комунальників долучилися і декілька активістів, які прийшли на Михайлівську із лопатами.

«Приємно, що активісти долучилися до прибирання. Шкода, що їх було тільки декілька осіб», – говорить працівник КП «УАШ».

Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун розповідає, що після розчищення вулиці Михайлівської бригада продовжить роботу на проїжджій частині: «Ми продовжуємо працювати навіть у великий мороз та на вихідних. Працюємо скільки можемо, із розрахунком того, що досі не прийнятий бюджет міста на 2014 рік».

Нагадаємо, працівники комунальних та житлових служб мають прибирати та розчищали приблизно 30% території міста, решта території – прилегла до об’єктів господарювання, забезпечення чистоти і порядку на якій – обов’язок установ різних форм власності.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare