Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479470
Прогноз погоди
Суб’єкти господарювання сфери торгівлі різних форм власності долучаються до прибирання снігу
29 січня 2014 року 16:20

Суб’єкти господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані здійснювати прибирання прилеглої території до підприємств від снігу.

Працівники підприємств підкреслюють, що свідомо очищають території від снігу, адже чисті приміщення і прилеглі до них ділянки є зручними і привабливими для відвідувачів.

«Я очищаю сніг біля магазину вранці. Якщо опади випадають протягом дня, то періодично прибираю сніг знову. Стежу, щоб не було льоду на східцях. Не розумію підприємців, які ігнорують прибирання, бо це не тільки імідж їхньої установи, а й адміністративна відповідальність», – зазначила продавець магазину побутової хімії Тетяна.

Згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, в тому числі і прилеглих територій, передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян.

Як підкреслюють працівники сфери торгівлі різних форм власності, вони прибирають сніг не через адміністративну відповідальність, а за власної ініціативи, забезпечуючи комфорт і безпеку не тільки для відвідувачів, а й для перехожих житомирян.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare