Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482610
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій застерігає: морози, сніг, хуртовини
28 січня 2014 року 16:27

У зв’язку з ускладненням погодних умов на території міста: сніг, хуртовини, в послідуючі дні сильні морози до -260С, які прогнозуються Житомирським обласним центром з гідрометеорології та з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій керівництвом міста спільно з керівниками виконавчих органів ради, комунальних підприємств та підприємств життєзабезпечення міста організовано проведення заходів, направлених на забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення міста під час ускладнення погодних умов.

Дорученням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кропивницького В. М. зобов’язано всіх юридичних осіб забезпечити своєчасне прибирання від снігу закріпленої  території.

Органам контролю рекомендовано посилити нагляд за належним прибиранням та утриманням території міста.

З метою належного утримання доріг власникам автотранспорту обмежити паркування автомобілів на проїжджих частинах та утриматись від виїзду без необхідності.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare