Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482557
Прогноз погоди
Про можливі небезпеки в зимовий період застерігають житомирян
25 січня 2014 року 16:20

Січень 2014 року супроводжується складними погодними умовами, що проявляються коливаннями нічної та денної температури, значними опадами та сильними морозами. За цей період водойми міста двічі вкривалися кригою.

З огляду на складні погодні умови, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, власників будинків та споруд із проханням про необхідність організовувати та проводити роботи щодо розчистки дахів при накопиченні значного снігового покрову, знесення бурульок, льодових наростів на дахах житлових та адміністративних спорудах у підпорядкованих установах та закладах. Максимально забезпечити маршрути руху поблизу будівель шляхом огородження небезпечних ділянок.

Утворення ожеледиці, бурульок та льодових наростів підвищує ризик отримання травм та створює небезпеку для життя громадян. Також низькі температури можуть призвести до переохолодження та обмороження.

У зв’язку з перепадами температури, крига на водоймах ще не набрала достатньої міцності і це створює потенційну небезпеку для любителів зимової рибалки.

Звертаємо увагу мешканців міста Житомира на необхідність дотримуватись елементарних правил безпеки поводження на льоду.

Пам’ятайте, що дотримання основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Будьте уважними, бережіть себе!

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare