Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 463993
Прогноз погоди
Під час прямого ефіру обговорили рішення обласної ради про виділення субвенції для житомирського ТТУ
25 січня 2014 року 09:44

Проблеми та перспективи розвитку транспортної системи м. Житомира обговорили у прямому ефірі на ЖОДТРК заступник міського голови Юрій Мойсеєв, депутат міської ради Олександр Величко, голова профспілки КП «ЖТТУ» Олег Котенко.

У програмі «Гаряча лінія» Юрій Мойсеєв прокоментував рішення депутатів обласної ради щодо затвердження обсягу державної субвенції для м. Житомира на транспорт і зв’язок.

Нагадаємо, що 23 січня 2014 року без обговорень і навіть без інформування керівництва міста депутати Житомирської обласної ради затвердили обсяг державної субвенції для м. Житомира на транспорт і зв’язок на рівні 21 млн. грн. А це – на 13 млн. грн. менше від мінімальної потреби ТТУ. Міський голова Володимир Дебой наголосив, що таке рішення вже з початку року ставить ТТУ на грань банкрутства, невиплати заробітної плати та є великим ударом для бюджету міста Житомир.

«Я вважаю таке рішення ганебним по відношенню до ТТУ. Ми подавали свої пропозиції і розрахунки, проте нас навіть не вислухали. Це рішення вже зараз підштовхує працівників ТТУ до майбутніх страйків. Щоб ТТУ розвивалося, треба збільшувати суму субвенцій», – зазначив Юрій Мойсеєв.

Його позицію поділяє і депутат Житомирської міської ради Олександр Величко.

«Потрібно розуміти, яким є бюджет розвитку міста Житомир. Те, що роблять депутати обласної ради над ТТУ – це наруга над підприємством. Вони ставлять у безвихідь понад 800 працівників, у яких також є сім’ї», – підкреслив Олександр Величко.

У свою чергу голова профспілки КП «ЖТТУ» Олег Котенко розповів, що працівники ТТУ вражені та обурені рішенням обласної ради.

«Ми враженні і тим, що нас проігнорували, і тим, яким способом. Ми починаємо серйозну роботу і будемо підіймати питання додаткової субвенції», – заявив Олег Котенко.

Крім цього, відповідаючи на запитання телеглядачів, у студії були розглянуті питання зменшення кількості маршруток на вулицях міста, збільшення кількості тролейбусів і трамваїв на ТТУ, врегулювання роботи приміського транспорту на території м. Житомира.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове