Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477530
Прогноз погоди
Мер Житомира вдруге вийшов до людей, щоб повідомити рішення ради
24 січня 2014 року 17:34

Сьогодні, 24 січня 2014 року, під час позачергової сесії міської ради після прийняття рішення про звернення до Президента України міський голова Володимир Дебой оголосив перерву та вийшов до людей, щоб повідомити рішення міської ради.

Присутні під стінами мерії житомиряни оплесками підтримали рішення міської ради про звернення до Президента України щодо врегулювання ситуації в державі.

«Всі 42 депутати, у тому числі міський голова, вислухавши Ваші вимоги, взяли на себе відповідальність за м. Житомир. Ми хочемо, щоб у Києві ситуація була врегульована, щоб люди свою волю висловили демократично, а політична напруга була знята», – сказав Володимир Дебой.

Мер Житомира закликав присутніх берегти місто у мирі та не допускати насилля у будь-якій формі.

На запитання щодо підтримки народної ради та виходу із Партії регіонів міський голова Володимир Дебой відповів:

«Народна рада – це визначені народом депутати. Я вважаю, що всі депутати, які проголосували за звернення до глави держави, якраз і є тією народною радою, що підтримала позицію людей. Тому давайте не будемо вводити себе в оману. Щодо виходу із будь-якої політичної сили, то це рішення люди мають приймати не під насиллям – ми ж демократична держава – а свідомо і у відповідності до статутів політичних партій».

Житомирянка Людмила Парфенюк, яка прийшла під стіни мерії, щоб дізнатися рішення депутатів, прокоментувала:

«Послухавши міського голову, повірила йому, навіть заплакала. Він гарно все розказав і пояснив. Молодець, що не побоявся і вийшов до людей. Якщо це все, дійсно, правда – я рада, що він наш міський голова».

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare