Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482100
Прогноз погоди
Житомирське ТТУ обділили: мінус 13 млн.грн. від потреби
23 січня 2014 року 14:22

Сьогодні, 23 січня 2014 року, депутати обласної ради прийняли бюджет області без обговорень. Також без обговорень і навіть без інформування керівництва міста депутати затвердили обсяг державної субвенції для м. Житомира на транспорт і зв’язок на рівні 21 млн.грн. А це – на 13 млн.грн. менше від мінімальної потреби ТТУ.

«Прикро, що проблема ТТУ – головного перевізника області – не лише не вирішена, а погіршена. На 2014 рік без обговорення та жодних заслуховувань сторін на транспорт і зв’язок затверджено всього 21 млн.грн., що на 13 млн.грн. менше від мінімально необхідних  коштів. Вже з початку року ТТУ поставлено на грань банкрутства, невиплати заробітної плати. Те, що відбулося в сесійній залі – жахливо. Це великий удар для бюджету міста», – повідомив Житомирський міський голова Володимир Дебой у перерві сесії обласної ради.

В інших обласних центрах такої проблеми немає: рівень відшкодування пільгових перевезень набагато вищий, ніж у Житомирі.

Міський голова Володимир Дебой наголосив: така позиція депутатів обласної ради може нівелювати позитивну динаміку ТТУ в частині зміцнення матеріальної бази та відновлення рухомого складу, чого досягнуто силами самого підприємства. Після такого голосування та ігнорування праці тисячного колективу ТТУ люди обурюються, що їх обдурили.

«Сподіваюся, що на черговій сесії обласної ради ми ставитимемо питання про зміну розподілу цих коштів або виділення коштів для ТТУ з обласного бюджету», – сказав Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare