Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 4
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465136
Прогноз погоди
Житомиряни про цілодобове водопостачання
23 січня 2014 року 14:14

У м. Житомирі на початку 2014 року  відбувся перехід із погодинного режиму подачі води на цілодобове водопостачання. Своїми думками про цілодобове постачання діляться житомиряни.

«Для мене цілодобове водопостачання – справжня подія. Дякую усім тим, хто сприяв цьому запровадженню. Раніше ввечері доводилось набирати воду, так би мовити, «про запас», щоб помитись, помити посуд, на різні побутові потреби. Зараз же такого не роблю. Тому дякую», – зазначає пенсіонерка пані Ніна, мешканка вул. Московської.

«У мене вода подавалась цілодобово і раніше. Мій будинок знаходиться по вул. Київській. Але спілкуючись із друзями, і від імені принаймні чотирьох сімей знайомих, які проживають і в районі Польової, і на Богунії, можу сказати тільки те, що вони радіють як ніколи і просто задоволені. Адже мати воду і вдень, і вночі звичайно комфортно», – зазначає 25-річний Сергій.

«Якщо чесно, раніше я стежила за годинником і знала, щоб здійснити усі водні процедури маю час тільки до 23:30 год. Зараз за часом не стежу. Цілодобове водопостачання – це благодать», – зазначає студентка Дарина, яка живе у будинку по вул. Шелушкова.

«Вважаю, що цілодобове водопостачання треба було запровадити давним-давно. Якщо я не помиляюсь, в Україні практично усі обласні центри мають цілодобове водопостачання. Але, що воно вже є зараз – Слава Богу. Не боїшся не встигнути помитись, коли пізно повертаєшся з роботи, відпочинку, Днів народжень і т. д.», – зазначає 23-річна Людмила, яка мешкає по вул. Л. Українки.

«Як мама двох маленьких дітей, людина, у якої море побутових справ – прання, прибирання, готування їжі вода необхідна постійно. Тому я задоволена. Дякую», – зазначає пані Наталія, яка мешкає по вул. Хлібній.

«Це дуже добре. Відтепер не маю незручностей, пов’язаних із побутом. Дружина не змушує набирати воду і у відра. Потрібна вода – ввімкнув, маєш. І це круто!», – з усмішкою на обличчі розповідає 30-річний Валентин, мешканець будинку по вул. Домбровського.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове