Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464676
Прогноз погоди
Контроль за якістю очищення доріг буде посилено
23 січня 2014 року 13:18

34 одиниці спеціалізованої техніки для прибирання вулиць має в наявності КП «УАШ». На кожній машині за ініціативи міського голови Володимира Дебоя встановлено GPS-трекери, що дозволяють постійно тримати на контролі рух спецавто, швидкість руху, час, витрачений на рух та на зупинки. Також планують відпрацювати систему контролю за кількістю та якістю використання піщано-соляної суміші для посипання доріг. Про це розмовляли 22 січня 2014 року у прямому ефірі на Житомирському обласному телебаченні під час обговорення роботи житлово-комунальних служб у зимовий період.

«Сьогодні дуже складно прибирати сніг у місті, коли на узбіччі припарковані авто. Більш якісно та комплексно комунальні служби можуть очищати дорогу в нічний час, коли інтенсивність машино потоку нижча. Проте, ми зіштовхуємося з іншою проблемою – припаркованими автомобілями», – сказав учора у програмі «Віч-на-віч» Володимир Кропивницький.

Нагадаємо, у ніч із 22 на 23 січня 2014 року дороги м. Житомира вже традиційно очищали від снігу 16 одиниць техніки – 6 піскорозкидачів, екскаватор, 3 плужнощіточні автомобілі, 4 підмітальні трактори і 2 грейдери.

Щоб не допустити накату та утворення льодового шару, спочатку дороги посипали піщано-соляною сумішшю, потім очищали їх від снігу і повторно посипали сумішшю.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове