Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482038
Прогноз погоди
Вільне від стресу суспільство – це реальність
24 вересня 2009 року 09:29

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє:

 

                 Вільне від стресу суспільство – це реальність

 

У Житомирі вперше розпочинається ультрасучасний лідерський курс для молоді YES+ та запроваджується програма «Школа без стресу» для дітей шкільного віку. Курс проводить ТОВ «Мистецтво життя», яке є представником International Art of Living Foundation в Україні.

 Ініціатором та організатором запровадження  програм у місті Житомирі є Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Курс  розпочинається  24 вересня 2009 року о 16.00 год. на базі Університету «Україна» конференцією «Вільне від стресу суспільство – це реальність». Учасниками  заходу стануть студенти та викладачі навчального закладу. Університет є активним упроваджувачем багатьох соціальних проектів у м. Житомирі.

 

           Вміння керувати своїм розумом і емоціями, справлятися зі стресом, як брати відповідальність за себе і за суспільство, у якому ми живемо, загальнолюдські цінності, такі як дружелюбність, допомога, причетність, особистий саморозвиток – неакадемічні, але необхідні у реальному житті знання. Саме розвиток цих якостей і навичок є метою діяльності «Мистецтво життя» в усьому світі і, зокрема, в Україні.

 

YES+ (Youth Empowerment Seminar +) ультрасучасний лідерський курс для молоді, який регулярно проходить більш ніж у 100 країнах світу, з 2009 року проводиться в Україні (в Ужгороді, Слов’янську, Львові) і 24 вересня 2009 року --  вперше в Житомирі.

 

Семінар ведуть міжнародні інструктори фонду Каміль Абграль (Франція) і Коня Кушан (Норвегія).

 


Інформація про діяльність Міжнародного фонду «Мистецтво життя»

«МИСТЕЦТВО ЖИТТЯ» В УКРАЇНІ

В Україні програми фонду представляє ТОВ "Мистецтво життя", яке належить до Європейського фонду "Мистецтво Життя". Всі антистресові програми, які проводить наша організація в Україні, розроблені Міжнародним Фондом "Мистецтво Життя". Ці програми адресовано різним соціальним і віковим групам. 

Важливим соціальним проектом, який провадить ТОВ «Мистецтво життя» в Україні с 2006 року, є програма «ШКОЛА БЕЗ СТРЕСУ» («Школа без агресії», або Non-Agression Programm, NAP) для дітей та молоді віком 8-15 років. Програма в легкій ігровій формі навчає дітей справлятися зі стресом та проблемами у класі, вмінням працювати разом з іншими в команді, довіряти один одному, справлятися зі своїми емоціями, бути менш агресивними і дружніми, відкривати в собі лідерські якості. Внаслідок цієї програми дитячі колективи (класи тощо) стають дружнішими, зменшуються прояви агресії.

Міжнародний фонд "Мистецтво життя" є міжнародною неурядовою організацією (NGO), має спеціальний консультативний статус у Раді по Економічних і Соціальних питаннях (ECOSOC) при організації Об'єднаних Націй і приймає участь у роботі комітетів з питань здоров'я, освіти, стабільного розвитку та розв'язання конфліктів.

Фонд має акредитованих представників при ООН у Нью-Йорку, Женеві і Відні й також співпрацює із Всесвітньою Організацією Здоров'я (ВOЗ) як офіційний консультант програми: "Розвиток Глобальної Політики Здоров'я в ХХІ столітті".



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare