Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 463589
Прогноз погоди
Водій снігоприбиральної машини: через авто на узбіччях ми двічі виконуємо одну і ту ж саму роботу
23 січня 2014 року 08:59

У Житомирі комунальники цілодобово очищають дороги від снігу. Працівники зазначають, що цієї зими вдосталь заготовлено піщано-соляної суміші, є запас палива, закуплено нові одиниці техніки.

Водії снігоприбиральних машин в один голос заявляють, що найбільшою перешкодою під час очищення міста від снігу стають автомобілі, припарковані на узбіччях, тротуарах і проїжджій частині вулиці.

«Через авто на узбіччях ми двічі виконуємо одну і ту ж саму роботу. Замість того, щоб відразу почистити всю полосу дороги, ми змушені об’їжджати ті ділянки, де стоїть транспорт, потім повертатися знову, а це витрати пального і часу», – розповів водій спецмашини Валентин.

Комунальники зазначають, що припарковані автомобілі на узбіччях інколи стоять по декілька днів і займають площу до 50 метрів. Навколо машин поступово утворюються кучугури снігу. Зокрема, у ніч із 22 січня на 23 січня 2014 року цілий ряд таких машин заважав очищати сніг по вул. Лесі Українки, В.Бердичівській, Мануїльського, на майдані Соборному та ін.

Дорожні служби вже вкотре звертаються до водіїв бути відповідальними і не залишати свій транспорт на узбіччях.

Нагадаємо, під час засідання виконавчого комітету Житомирський міський голова Володимир Дебой також закликав водіїв не залишати авто на узбіччі доріг, адже це заважає комунальникам очищувати дороги від снігу.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове