Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5562
візитів всього: 481453
Прогноз погоди
У Житомирі очищення прибудинкових територій і тротуарів контролюють GPS-трекери
21 січня 2014 року 10:26

За тим, як працівники житомирських ВЖРЕПів прибирають прибудинкові території та тротуари, здійснюється контроль за допомогою GPS-трекерів.

Таке обладнання нещодавно встановили на ТУМах за ініціативи Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

«Наші спеціалісти можуть у режимі онлайн стежити за роботою техніки. Крім того, ми отримуємо звіт від GPS-трекерів, маршрутний лист, де чітко видно, о котрій годині виїхала машина, де зупинявся транспорт і на який час, з якою швидкістю працював, яка площа опрацьована та за який час», – розповіла начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради Світлана Півоварова.

За її словами, вже після першого дня використання GPS-трекерів одержано швидкі та точні результати контролю.

Наприклад, у ніч із 19 на 20 січня 2014 року ТУМ КП «ВЖРЕП» № 3 виїхав очищати свої території о 01.56  год. і прибирав до 05.00 год. Потім водій зробив перерву до 06.00 год. і продовжив роботу до 08.55 год. Сумарний час очищення – 5.50 год., під час якого зі швидкістю 10 км. год. було прибрано 38 км. Час виїзду для очищення територій для кожного ВЖРЕПу може бути різним, залежно від обсягу територій.

Світлана Півоварова наголосила, що така система контролю може бути застосована і для ЖБК, у випадку укладання угод із ВЖРЕПами на використання техніки ТУМ.

«У ЖБК не вистачає працівників і техніки, щоб обслуговувати свої території. Ми пропонуємо їм укласти угоди з нашими комунальними підприємствами на використання ТУМів, при цьому сплачувати лише за дизельне пальне», – зазначила Світлана Іванівна.

Подібний контроль здійснюється і за очищенням тротуарів загального користування та доріг м. Житомира, тому що GPS-трекери встановлені також і на техніці КП «Управління автомобільних шляхів».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare