Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 481363
Прогноз погоди
Зекономлені у перші місяці кошти спрямують на краще прибирання доріг
20 січня 2014 року 14:12

Завдяки сприятливим погоднім умовам у перші 1,5 зимові місяці міський бюджет Житомира заощадив 1,4 млн. грн.

Начальник комунального відділу управління комунального господарства міської ради Петро Ярмолюк повідомив, що ці кошти будуть спрямовані на два напрямки. Перший – це покращення утримання доріг взимку, другий – прибирання залишків піщано-соляної суміші у весняний період.

«Саме на прибирання залишків піщано-соляної суміші у весняний період у міському бюджеті завжди не вистачало коштів. На цей напрямок у цьому році ми зможемо направити кошти, які вдалося зекономити у зв’язку з теплою зимою», – підкреслив Петро Ярмолюк.

Також він наголосив, що за рахунок міського бюджету у цьому році було придбано три нові машини фірми «Глобус», які суттєво допомагають під час прибирання міста.

Житомирські комунальники дякують міському голові Володимиру Дебою, за особистою домовленістю якого 3 потужні спецмашини вже з початку зими працюють на дорогах міста, хоча Житомир за техніку досі повністю не розрахувався із виробником.

Водії нових спецавто «Глобусами» задоволені, адже нова техніка працює набагато швидше, а отже скорочується час прибирання вулиць міста від снігу в цілому. Крім того, новопридбана спецтехніка обладнана GPS-трекерами, що суттєво поліпшують контроль за якістю та ефективністю прибирання.

Всього на базі КП «УАШ» 34 одиниці спецтехніки: 12 піскорозкидачів, 16 одиниць підмітальної техніки, два автогрейдери, чотири екскаватори.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare