Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482449
Прогноз погоди
Житомирянам рекомендують дотримуватись елементарних правил безпеки під час купання на Водохреще
17 січня 2014 року 16:55

За прогнозами синоптиків, в період із 18 по 20 січня 2014 року погода в м. Житомирі супроводжуватиметься коливанням нічної та денної температури від +2°С до –10°С, значними опадами, у вигляді мокрого снігу, його налипанні, утворенням ожеледиці.

19 січня 2014 року в м. Житомирі офіційно проходитиме святкування Водохреща та зимового купання на території Гідропарку. Службами виконавчого комітету організовано чергування фахівців міської рятувальної служби на воді, медичних працівників, охорони громадського порядку. Крім цього, на Водохреще на території пляжу функціонуватимуть чоловічий і жіночий намети з обігрівачами для переодягання та обігріву, намети з гарячим чаєм і кавою.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради звертається до усіх громадян-учасників купання на Водохреще з проханням бути уважними та вкрай обережними, перебуваючи на водоймах і поблизу них.

Звертаємо увагу, що купання у холодній або крижаній воді без дотримання елементарних правил може призвести до небажаних наслідків для вашого здоров’я.

Фахівці рекомендують враховувати свої фізичні можливості перш, ніж занурюватись у холодну воду.

Також перед пірнанням необхідно проконсультуватися із лікарем та пройти медичне обстеження, адже є хвороби, при яких категорично заборонено занурюватися в ополонку.

Перш за все, перед зануренням в ополонку необхідно спочатку зробити розминку.

Починаючим «моржам» варто занурюватися не більш, ніж на 10 – 15 секунд.

Пити алкогольні напої перед купанням категорично заборонено.

Після купання випити гарячого чаю або кави.

Пам’ятайте, що дотримання цих порад та елементарних заходів безпеки дозволить вам уникнути небажаних і трагічних наслідків.

Будьте пильними і бережіть себе!

Інформує управління з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare