Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482691
Прогноз погоди
Інвестиційний радник НЕФКО в Україні Юлія Шевчук: до Житомира зараз прикута увага всіх донорів
17 січня 2014 року 14:35

Робоча нарада щодо реалізації проекту з утеплення 19 закладів бюджетної сфери у співпраці м. Житомира із корпорацією НЕФКО відбулася сьогодні, 17 січня 2014 року, під керівництвом Житомирського міського голови Володимира Дебоя за участі представників інституції та профільних заступників міського голови, керівників департаментів і управлінь, які займатимуться проектом.

Основна мета зустрічі – визначення конкретних термінів співпраці міста із корпорацією у 2014 році та відповідальних осіб за виконання етапів проекту.

«Це вже не перший проект, який ми реалізовуємо спільно із НЕФКО. Цим проектом передбачено проведення теплової модернізації 19 бюджетних закладів – дитячих садочків, шкіл, медичних закладів, які були відібрані фахівцями із 60 установ. Саме вони увійшли у програму модернізації», – повідомив керівник міста Володимир Дебой.

Мер Житомира наголосив, що третина від загальної суми втілення проектів – безповоротні грантові кошти від Фонду Е5Р та SIDA.

Так, загальна сума реалізації проекту з утеплення 19 закладів  бюджетної сфери складає 4,7 млн.євро, із яких 3 млн.євро – кредитні кошти, 1,35 млн.євро – безповоротний грант від Е5Р, 155 тис.євро – фінансування від міста та 200 тис.євро – грантові кошти від SIDA.

Тобто грантова складова становить 1,55 млн.євро, кредитна – 3 млн.євро та місцевий внесок – 155 тис.євро.

«Я дякую міському голові Володимиру Дебою за те, що він особисто завжди приймає участь у зустрічах, що стосуються співпраці Житомира із НЕФКО. Завдяки цьому ми в минулому році отримали всі дозволи від правління НЕФКО на реалізацію данного проекту. Саме до Житомира зараз прикута увага всіх донорів», – наголосила інвестиційний радник НЕФКО в Україні Юлія Шевчук.

Юлія Шевчук наголосила, що попереду у м. Житомир і корпорації НЕФКО – найбільш складний і відповідальний етап – погодження всіх документів у міністерствах, проведення тендерних процедур та сама реалізація проекту.

У планах на 2014 рік – отримання погоджень, проведення тендерів та комплексне утеплення перших чотирьох закладів бюджетної сфери.

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare