Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482410
Прогноз погоди
У Житомирі на свято Василя привітали дітей із вадами слуху
14 січня 2014 року 19:38

На день Святого Василя, 14 січня 2014 року, ГО «Прорив-Перемога», БО «Милосердя» та Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали з солодкими подарунками до житомирського інтернату, в якому навчаються діти з вадами слуху.

Гості бажали дітям здоров’я, радості, добра, показали мультфільм та подарували солодощі.

Інтернат для дітей з вадами слуху – заклад, в якому здобувають загальну середню освіту діти, які не чують й не говорять, а також ті, що слабо чують і слабо говорять.

Серед друзів-опікунів інтернату для дітей з вадами слуху, крім благодійних організацій та Міського центру соціальних служб – і депутат міської ради Михайло Пухтаєвич.

Директор інтернату Микола Міняйло каже, що заклад відвідують як представники обласної влади, так і міської.

Владислав Паламарчук, голова ГО «Милосердя», розповідає, що такий захід – просто можливість подарувати дітям свято. Юрій Нефедов (БО «Прорив Перемога») додає: виникла ідея – зібрались і організували.

За словами директора Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольги Юрченко, цьогоріч у Житомирі на новорічні подарунки дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям із не зовсім благополучних родин спрямовано майже 120 тисяч гривень.

«Ми провідали дітей у лікарнях, провели 20 новорічних ялинок в міському палаці культури», – повідомила Юрченко.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare