Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477084
Прогноз погоди
У Житомирі відбулися урочистості з нагоди Дня партизанської слави
22 вересня 2009 року 12:10

 «Сьогодні ми складаємо шану тим, хто  через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок. Подвиг партизанів війни завжди слугуватиме взірцем любові до рідної землі та служіння народові, невичерпним джерелом нашого духу й віри у щасливе майбутнє», - зазначила міський голова Віра Шелудченко, відкриваючи мітинг біля пам’ятного знаку «Партизанам підпільникам Житомирщини».

В.Т.Шелудченко подякувала ветеранам за їх подвиг і звитягу, за самовіддану працю у повоєнні роки, за розуміння й батьківську  підтримку у розбудові України.

 

Керівництво міста та області взяли участь у покладанні квітів до меморіальної дошки Кременицькому В.О, до пам’ятної дошки командиру партизанського полку Кириленку З.Й., до пам’ятника О.Бородіюта до пам’ятника Шелушкову Г.І.

 

 

Прес-служба міської ради









Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare