Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477126
Прогноз погоди
У новий рік із черговим тролейбусом. ТТУ презентувало машину ЛАЗ
13 січня 2014 року 15:08

Близько 60 тис. грн. витратило КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління»  на ремонт чергового тролейбусу. Про це повідомив начальник КП «ЖТТУ» Олег Таможський.

За його словами, тролейбус ЛАЗ декілька років перебував у черзі на ремонт. Сьогодні, 13 січня 2014 року, відремонтована машина за інвентарним номером — 2074 готова до перевезення пасажирів у м. Житомирі.

На презентацію тролейбуса завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Юрій Мойсеєв.

«Це вже 19 машина, яка за три роки поповнила підприємство. Щиро дякую працівникам за те, що на лінію знову виходить відремонтований тролейбус. Ми по-доброму починаємо новий 2014 рік. Сподіваюся, що й у цьому році ми закладемо з бюджету міста кошти на ремонт тролейбусів і трамваїв», – підкреслив Володимир Дебой.

Мер Житомира наголосив, що крім ремонту та відновлення старих машин, заплановано спрямування коштів на закупівлю нової техніки.

«Ми будемо звертатися і в область з проханням виділити кошти з обласного бюджету для придбання нових тролейбусів, адже при формуванні обласного бюджету Житомир сплачує значні податки. Ми будемо робити все, щоб збільшувати кількість робочих місць та зміцнювати матеріально-технічну базу підприємства», – зазначив Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare