Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
Телеглядачі подякували міській владі за обладнання житомирських ринків під час прямого ефіру
10 січня 2014 року 10:12

Вчора, 9 січня 2014 року, під час прямого ефіру о 18.00 год. на Житомирському обласному телебаченні свої зауваження, пропозиції та запитання щодо боротьби зі стихійною торгівлею у м. Житомирі глядачі адресували заступнику Житомирського міського голови Юрію Мойсеєву та заступнику директора Житомирського кооперативного ринку «Житній ринок» Юрію Пруднікову.

У програмі «Гаряча лінія» були розглянуті причини існування стихійних ринків, засоби боротьби з таким видом торгівлі, створення альтернативних ринків.

«Ми повинні підтримувати людей, які є виробниками продукції. Потрібно створювати необхідні умови, щоб такі продавці могли реалізовувати свій товар у спеціально відведених для торгівлі місцях, а не на асфальтному покритті», — наголосив заступник міського голови Юрій Мойсеєв.

Він зазначив, що у Житомирі для людей, які продають промислові товари, функціонує ринок «Барахолка» за адресою Бориса Тена, 5.

Для продавців сільськогосподарською продукцією місця для торгівлі пропонують власники ринків. Про це повідомив Юрій Прудніков.

«У нас є місця у різних павільйонах. Питання, чи хочуть люди туди переходити, адже вони звикли до торгівлі на вулиці. Покупців закликаю поважати себе і не створювати попит на товар «з асфальту»», — підкреслив заступник директора Житомирського кооперативного ринку «Житній ринок».

На запитання телеглядачів, чи можуть звичайні пересічні продавці скласти конкуренцію так званим перекупникам, він акцентував, що виробник сільськогосподарської продукції складає гідну конкуренції будь-якому перекупнику, адже ціна на продукцію не буде завищеною, а отже є більш привабливою для покупців.

Юрій Мойсеєв наголосив, що влада і надалі продовжуватиме боротьбу зі стихійною торгівлею. Крім створення альтернативних ринків, посилено чергування міліції на проблемних ділянках вулиць м. Житомира.

Телеглядачі у свої дзвінках зазначили, що на вулицях міста Житомир стало менше місць стихійної торгівлі, а також подякували за сприяння в обладнані павільйонів на житомирських ринках.

«Хочу подякувати владі м. Житомира за павільйони у ринках. Завдяки встановленим пандусам я можу ходити за покупками разом зі своєю маленькою дитиною, адже заводжу дитячий візочок у ринок без будь-яких проблем. Та й зручні прилавки дозволяють швидко знайти та обрати необхідний товар», — розповіла телеглядачка.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове