Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 69
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464487
Прогноз погоди
Нові ліхтарі та опори встановлено у сквері на майдані Соборному
9 січня 2014 року 18:27

Нові металеві ліхтарі та опори встановлені на території скверу, який знаходиться біля фонтану, що на майдані Соборному. Їхнє встановлення завершили 05 січня 2014 року працівники КП «Міськсвітло».

Як повідомляє директор КП «Міськсвітло», депутат Житомирської міської ради Юрій Янушевич, на місці попередніх пластмасових опор встановлено 14 металевих опор.

«Спочатку працівники підприємства ремонтували те, що було можливо відремонтувати. Але, на жаль, найчастіше люди в нашому місті ставляться до майна не зовсім добре. На підприємстві вирішили своїми силами виготовити ліхтарі з опорами. Вважаю, що вклали в їхнє виготовлення душу і сили. Як на мене, вийшло досить непогано. Думаю, що ці опори надійні і прослужать довго», – зазначив Юрій Янушевич.

Також він висловив побажання житомирянам берегти те, що є і примножувати це.

«Як колись сказав один із президентів Сполучених Штатів Америки Джон Кеннеді: «Не питай, що може зробити для тебе держава, а запитай себе, що ти можеш зробити для держави!». Кожен має примножувати, прикрашати Житомир, місто, в якому живемо, а не руйнувати його», – зазначив Юрій Янушевич.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове