Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482038
Прогноз погоди
Ветеран Іван Якимчук, який визволяв Житомир, відзначив своє 104-річчя
9 січня 2014 року 16:25

Житомирянин, учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни, один із визволителів м. Житомира, партизан Іван Никифорович Якимчук сьогодні, 9 січня 2014 року, відзначив 104-те День народження.

Із 104-річчям Івана Никифоровича від імені Житомирського міського голови Володимира Дебоя та виконавчого комітету привітала заступник міського голови Наталія Леонченко. До привітань також долучились начальник управління праці та соціального захисту населення Любов Петренко, представники Житомирської міської ради ветеранів, учасники бойових дій та ін.

Наталія Леонченко побажала імениннику здоров’я, турботи та уваги від оточуючих, а також залишатись таким же активним учасником різних свят і пам’ятних дат у м. Житомирі.

«Іване Никифоровичу, для молодого покоління, для усіх житомирян Ви – приклад для наслідування, приклад нашої історії, колосального досвіду, честі. Нам є на кого рівнятись», – підкреслила Наталія Петрівна.

Під час зустрічі Іван Никифорович ділився з присутніми спогадами, розповідав про життєві ситуації, з якими зустрічався в роки Великої Вітчизняної війни, показав фотоальбом, в якому збереглись фото з дитинства, молодості, воєнних років.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare