Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464538
Прогноз погоди
Програма "Турбота" в дії
21 вересня 2009 року 17:26
Програма "Турбота" в дії

    В Житомирі діє програма соціального захисту населення «Турбота», яка постійно розширюється та поповнюється новими учасниками. Так, наприклад, в серпні до програми залучився благодійний фонд «Червоний хрест», «Фонд співробітництва та ініціатив», фонд «Хлібний дім», фонд «Центр громадських ініціатив «Наш дім» та благодійний фонд «Розвитку громади». Фонд «Розвитку громади» установив в декількох торгових та розважальних закладах Житомира скриньки для збору пожертв на лікування онкохворих дітей. Благодійний фонд «Червоний хрест» почав сбір вживаного одягу від населення міста та розподіл його серед нужденних. Фонд «Хлібний дім» під керуванням А.Н.Моргуліса надав програмі «Турбота» майже 30 інвалідних візків  та інше обладнання для хворих людей.
    Також у вересні до програми «Турбота» залучився «Приватбанк» та супермаркет «Караван». «Приватбанк» подарував програмі обладнання для громадської пральні, а «Караван» надає щоденно знижки для пенсіонерів у розмірі 2%.
     Активний учасник програми «Турбота» управління праці та соціального захисту міської ради розширює прийом громадян, які потребують невідкладної соціальної допомоги, так за половину вересня 2009 року надана різна допомога понад 1000 мешканцям Житомира, що майже втричі перевищує показники вересня минулого року.
     Соціальними службами міськвиконкому розпочатий прийом громадян за місцем проживання, що суттєво збільшить кількість наданої допомоги.
    У стадії завершення знаходиться програма постійної підтримки літніх людей за рахунок прикріплення їх до низки торговельних центрів, які погодились стати учасниками «Турботи»
     В Житомирі готується широке відзначення Дня людини похилого віку, але не як формальної дати , а як нагоди допомогти літнім та хворим людям.

Прес-служба Житомирської міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове