Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477298
Прогноз погоди
Дід Мороз на тролейбусі безкоштовно возив житомирян
25 грудня 2013 року 18:07

Здивування, посмішки та гарний настрій – саме такою була реакція житомирян, які заходили до новорічного тролейбуса, за кермом якого сидів Дід Мороз, а в салоні замість звичного «Оплачуйте проїзд» чули: «З наступаючим 2014 роком!» від кондуктора-Снігуроньки.

За ініціативи та сприяння Житомирського міського голови Володимира Дебоя, увечері 24 грудня 2013 року новорічний зібраний працівниками ТТУ тролейбус, що рухається за маршрутом №1, возив житомирян безкоштовно. Мер міста наголосив, що це не остання святкова акція – у новорічну ніч та на Різдво Христове проїзд у цьому тролейбусі буде також безоплатним.

«Зібраний руками працівників ТТУ тролейбус безкоштовно підвозитиме житомирян у новорічну ніч до головної ялинки міста. Безоплатний проїзд у «тролейбусі щастя» буде також на Різдво Христове», – сказав Володимир Дебой.

Водій ТТУ Сергій, який цього вечора був у ролі Діда Мороза говорить, що залюбки повозив би житомирян і в новорічну ніч, адже сам отримує задоволення, море позитиву та адреналін від того, що дарує новорічний настрій іншим.

Водій-Дід Мороз махає через лобове скло житомирянам, які очікують на громадський транспорт на зупинках. Люди відповідають посмішками, інші водії схвально сигналять. Кондуктор-Снігуронька ходить по салону новорічного тролейбусу, але не для оплачування проїзду, а вітає житомирян з Новим роком та запрошує всіх покататися на «тролейбусі щастя» в новорічну ніч. Пасажири приємно здивовані.

«Я чула, що на Новий рік цей тролейбус буде безкоштовним. Але ніколи б не подумала, що він даруватиме такий позитивний заряд та справжній новорічний настрій. Шкода, що сьогодні їду без онука. Він би знову повірив у Діда Мороза», – говорить пенсіонерка Людмила Тимофіївна.

Десятикласниця Олена показує фото на смартфоні: «Сфотографувала мегапозитивного бородатого водія на мобільний, бо однокласники ніколи не повірять, що у Житомирі за кермом тролейбуса сидів Дід Мороз».

«Приємно, що у нашому місті роблять щось неординарне, щоб подарувати людям добро. ТТУ підтверджує, що хоче працювати і працює для нас, житомирян. Дякую таким Дідам Морозам, які можуть і власними руками зібрати тролейбус, і зробити свято зі звичайної поїздки. Дякую нашому меру за гарну ініціативу! З наступаючим!», – говорить житомирянка Олена.

34-річний Олександр сподівається, що йому ще вдасться цікавинку показати доньці: «На Новорічну ніч обов’язково приїдемо на майдан Корольова. Це вже стало для нас традицією. Якщо пощастить – нас підвезе сам Дід Мороз на святковому тролейбусі. З Новим роком, житомиряни!».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare