Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464737
Прогноз погоди
Мер Житомира Володимир Дебой невдоволений неякісним ремонтом Старого Бульвару
24 грудня 2013 року 13:28

Житомирський міський голова Володимир Дебой не задоволений темпами та якістю виконання капітальних ремонтних робіт Старого Бульвару.

Сьогодні, 24 грудня 2013 року, мер Житомира особисто оглянув хід виконання робіт на Старому Бульварі, що розпочали із середини листопада 2013 року.

Володимир Дебой обурений неякісною кладкою бруківки та іншими виконаними роботами. Керівник міста дав доручення терміново виправити всі недоліки та повністю перекласти бруківку.

Володимир Дебой підкреслив: Старий Бульвар є одним із найбільш улюблених та відвідуваних місць відпочинку житомирян. Тому виконувати капітальні ремонтні роботи тут неякісно – недопустимо.

«Не може бути центр міста, історичне місце для житомирян відремонтоване неякісно. Роботи мають бути виконані на високому рівні, щоб про вас десятки років люди згадували і дякували. Така якість нас не влаштовує. Прошу усунути недоліки, щоб вам було не соромно за свою роботу», – звернувся до робітників Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове