Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464486
Прогноз погоди
У Житомирі почали святкувати 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників
23 грудня 2013 року 10:53

Ветерани, представники міської та обласної влади, національно-культурних товариств, громадських організацій, курсанти та бажаючі житомиряни 23 грудня 2013 року вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни за звільнення Житомира та поклали квіти біля танку та майдані Перемоги.

Саме так учасники дійства розпочали відзначення 70-річчя визволення Житомира від фашистських загарбників.

«Близько 50 000 житомирян  не повернулися з фронтів Великої Вітчизняної війни, це фактично кожен 4-й житомирянин. Майже кожна родина мала втрати. Тому для Житомира визволення міста є насправді великим святом», – наголосив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Він привітав житомирян із визначною датою і побажав міцного здоров’я та всіх благ ветеранам.

У свою чергу житомиряни приєдналися до урочистостей і підкреслили, що цей день є святом для кожного із них.

«Я намагаюся завжди ходити на подібні заходи. Вважаю, що ми повинні дякувати за життя ветеранам і пам’ятати про тих, хто загинув заради Перемоги. Ввечері з донькою обов’язково запалимо свічечку біля танку», – зазначила житомирянка Оксана Ільченко.

Нагадаємо, сьогодні о 17.00 год. на майдані Перемоги біля танку пройде акція «Вічна пам'ять», під час якої учні житомирських шкіл запалять лампадки.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове