Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5519
візитів всього: 464640
Прогноз погоди
75-річчя відзначив Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича
20 грудня 2013 року 14:49

Сьогодні, 20 грудня 2013 року, Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича святкує своє 75-річчя.

На урочистості з привітаннями і подарунками завітали голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Олександр Бочковський.

«75 років – це серйозна історія для навчального закладу. Переконаний, що житомиряни пишаються тим, що саме у нашому місті здобувають освіту фармацевти, які працюють у різних містах України, займають високі посади, підручники яких стали настільними для всіх студентів цього профілю» – наголосив Володимир Дебой.

Мер Житомира вручив нагороди викладачам коледжу. Зокрема, нагрудний знак «Відзнака» за заслуги перед містом Житомир отримав директор Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С. Протасевича Євген Хомік.

«За історію існування цього навчального закладу змінювалася його назва, керівники, але незмінним залишався дух досягнення висоти, дух прагнення до покращення матеріальної бази, удосконалення навчально-методичної роботи. У свою чергу я також буду працювати над розвитком і збереженням престижу коледжу», – підкреслив Євген Хомік.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове