Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482362
Прогноз погоди
Подарунок житомирянам на День Святого Миколая – новорічний тролейбус
20 грудня 2013 року 10:00

Ще один тролейбус зібрали працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління власними силами та презентували його вчора, 19 грудня 2013 року, в День Святого Миколая під час відкриття ялинки.

Новорічний тролейбус №2263 буде їздити за маршрутом руху №1. Тролейбус зібраний із нових запчастин, має новий салон та прикрашений, відповідно, святково – із ялинками на вікнах та святковим надписом-побажанням.

Житомирський міський голова Володимир Дебой вчора під час запалювання головної ялинки міста наголосив, що новорічний тролейбус – це подарунок КП «ЖТТУ» всім житомирянам. Він буде безкоштовно перевозити пасажирів у новорічну ніч та на Різдво Христове.

Вже під час презентації тролейбусу житомиряни бажали проїхати на новій новорічній техніці. Мешканці міста підтримують ініціативу ТТУ у випуску рухомого складу власними силами.

«На такому тролейбусі, упевнена, буде більше приємно їхати, ніж на маршрутці. Він новий, красивий, ще й прикрашений святковою ілюмінацією. Мій син говорить, що це – тролейбус Діда Мороза. Залюбки будемо їздити. Дякую працівникам ТТУ за їх золоті руки», – говорить житомирянка Юлія, яка прийшла із сином на відкриття новорічної ялинки.

Житомиряни фотографуються біля новорічного тролейбуса

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare