Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465138
Прогноз погоди
У Житомирі вперше відкрили дитячу ялинку
19 грудня 2013 року 18:00

Урочисте відкриття та запалення дитячої ялинки на перехресті вулиць Михайлівська – Лятошинського відбулось сьогодні, 19 грудня 2013 року, за участі учнів загагальноосвітніх шкіл м. Житомира, Житомирського академічного обласного лялькового театру і керівництва міста.

Маленькі житомиряни розповіли віршики, водили хоровод, танцювали, одержали солодкі подарунки і взагалі весело провели час.

Присутніх на святі маленьких житомирян, їхніх вчителів, а також батьків із Днем Святого Миколая привітав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Сьогодні ми вперше в Житомирі на цій сцені встановили ялинку саме для дітей, ялинку, яка прикрашена іграшками, що виготовили діти разом із батьками та вихователями. Ця ялинка встановлена завдяки тому, що в місті працює команда однодумців і, звісно, завдяки вам, маленькі житомиряни», – зазначив Володимир Дебой.

Також міський голова побажав присутнім яскравих новорічних свят і щоб всі були здорові. 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове