Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464630
Прогноз погоди
До Дня Святого Миколая маленькі житомиряни одержали солодкі подарунки
19 грудня 2013 року 17:18

19 грудня 2013 року солодкі подарунки з нагоди Дня Святого Миколая за сприяння Житомирської міської ради одержали діти з особливими потребами, діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти-сироти, вихованці дитячих юнацьких спортивних шкіл та інші.

Справжнє свято для наймолодших житомирян відбулось за участі заступника Житомирського міського голови Олександра Бочковського, голови обласної ради жінок Житомирщини Тамари Олійник, відомої телеведучої Ксені, різних казкових героїв, вихованців школи хореографічного мистецтва «Сонечко» та ін.

Маленьких житомирян, їхніх батьків, бабусь та дідусів від імені Житомирського міського голови з Днем Святого Миколая та наступаючими новорічними святами привітав його заступник Олександр Бочковський. Олександр Миколайович побажав присутнім здоров’я, благополуччя, радості, щасливих новорічних свят.

Свято відбулось за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове